Три чанти, които трябва да притежавате

Еко кожата е едно много хуманно решение за света, който не обича да отглежда животни за техния ресурс. Естествената кожа със сигурност има по-добри качества, но освен това е достатъчно скъпа, безумна за добиване, което ни кара да бъдем малко по-хуманни и да се насочваме към екологичното. Еко кожата не отстъпва по нищо на естествената и освен това може да ви изненада сериозно, когато погледнете качеството й, както и цената. Качествената еко кожа може да заблуди дори експертите, когато се сравни е естествената. В Twelve'o'Clock предпочитаме този материал и сме готови да предложим някои актуални лятно/есенни чанти, които спокойно може да допълнят вашия стил. И след като знаем, че две са познатите безкрайности на света (вселената и чудесата, които можете да извадите от чантата), предлагаме оригинални решения за вашия имидж.

Три чанти, които трябва да притежавате - тема от блога на Twelve O'clock

Източник: Личен архив


Cream
Нежният й цвят може да разчупи строгия вид, да допълни изисканите ви обувки и да събере всички ценности, без които не можете да напуснете дома. Ще забележите й удобните и здрави дръжки, които са достатъчно дълги, за да носите чантата и на рамо. Препоръчваме я на по-кокетните дами, които избягват наложените цветове и изграждат цветен и красив стил. Можете да я намерите тук!

Три чанти, които трябва да притежавате - тема от блога на Twelve O'clock

Източник: Личен архив

Cube
Тази чанта е нашият Ин-Ян на оригинални предложения. Комбинацията между черно и бяло е класически пример за стил, въпреки факта, че по-често можете да го забележите сред обслужващия персонал. Двата най-силни цвята в модата могат да се комбинират така, че да направите най-силното първо впечатление, на което само една истинска жена е способна. Споменахме ли, че е достатъчно голямо и много удобна, за да съберете всичко нужно и ненужно, включително и джунджуриите на мъжа, който все по-често ви използва за логистична фирма. Можете да я намерите тук!

Три чанти, които трябва да притежавате - тема от блога на Twelve O'clock

Източник: Личен архив

Рошко
Ресните се превърнаха в топ тенденция за пролет/лято 2015 година, ала след като лятото отказва да си тръгне, смятаме да предложим и "Рошко". Решихме да дадем по-нежно име на тази чанта, защото не искаме да ви връщаме в дивия запад. Тази чанта е компактна с достатъчно рески, за да постигнете оригинална визия с малко усилия. Въпреки компактните размери, "Рошко" има достатъчно добър обем, за да вземе всичко необходимо, ако не броим всички талисмани и джунджурийки. Можете да я намерите тук!




Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани