Зимни поли - 5 начина да носите поли през студените дни

Съчетавайки стил и уют, зимните поли могат да бъдат не само топли, но и модерни. Научете как да комбинирате полите с други дрехи, за да създадете стилни и топли комбинации.

Кройката на полата може да подчертае или скрие определени части на фигурата. Вталената пола подчертава талията, докато А-образната пола е по-свободна и е подходяща за жени с по-закръглена фигура.

Материалът на полата може да повлияе на комфорта и външния вид. Трикотажните поли са меки и удобни, докато вълнените поли са по-топли и издръжливи.

Цветът на полата определя настроението и цялостния вид. Светлите тонове са подходящи за летни визии, докато по-тъмните цветове са подходящи за зимни визии.

Разбира се, най-важното е да изберете пола, която ви харесва и в която се чувствате комфортно.

 

пола за зимата

 

  1. Комбинация от вталена пола от трико и сако

Вталената пола от трико е подходяща за различни поводи, от работа до вечерно излизане.

Изберете пола с подходяща дължина. Ако сте ниски, изберете пола с дължина до коляното или малко по-къса. Ако сте високи, можете да изберете пола с дължина до глезена.

Изберете сако в подходящ стил. Ако искате да създадете по-официален вид, изберете сако с класическа кройка. Ако искате да създадете по-небрежен вид, изберете спортен модел сако.

Изберет горна блуза или риза, която да подчертае талията ви.

Допълнете визията си с подходящите обувки и аксесоари. За официалния вид изберете ботуши над коляното или високи токчета. За небрежния вид изберете маратонки или боти до глезена.

 

Вталената пола от трико

 

  1. Комбинация от А-образна пола от каре с плухи и блуза

Каретата са вечна класика, която никога не излиза от мода. Карираните поли са чудесен вариант за зимата, тъй като са и топли, и стилни.

За официален вид, носете А-образна пола от каре до коляното с бяла блуза с висока яка и ботуши над коляното.

Добавете шал, кашмирена яка или елегантно палто, за да придадете лукс на вашия външен вид.

За небрежен вид, носете А-образна пола от каре с дължина до глезена с пуловер и маратонки.

 

А-образна пола от каре

 

  1. Вталена вълнена пола с висока талия и риза

Вталената кройка трябва да подчертае вашата фигура, но и да осигури достатъчно свобода на движение. Ако полата ви е с висока талия, тя подчертава талията и прави силуета по-издължен.

Изберете класическа риза с дълъг ръкав или риза с три четвърти ръкав за по-формален вид. Алтернативно, може да изберете и по-свободна риза за по-спонтанен стил.

За официални случаи изберете бяла риза, която добавя елегантност. За по-кежуъл вид опитайте с цветна или райе риза, която придава по-разчупен и стилно-небрежен вид.

Можете да съчетаете вталена вълнена пола с по-вталена риза, за да подчертаете фигурата си. Ако предпочитате по-свободен стил, изберете по-широка и oversize риза, която ще придаде уникален вид на цялостния аутфит.

 

вълнена пола с висока талия

 

  1. Вталена пола с цепка за делово облекло

Полите с цепка са чудесен начин да добавите нотка на женственост и сексапил към зимния си гардероб. Изберете цепка, която е подходяща за повода. Ако искате да създадете по-официален вид, изберете пола с цепка, която не е прекалено дълбока. Ако искате да създадете по-небрежен вид, можете да изберете пола с цепка, която е по-дълбока.

Съчетайте вталената пола с цепка с класическо сако за официален и професионален вид. Изберете цветове като черно, тъмносиньо или сиво за по-формална визия.

Комбинирайте вталената пола с бяла риза или блуза за стилен и класически деловиден аутфит. Ризите с три четвърти ръкав или ризите с маншети могат да добавят стил.

Коланът върху вталената пола може да добави акцент към талията и да допълни цялостния облик. Допълнително, стилно колие може да бъде визуално привлекателен акцент.

 

пола с цепка

 

  1. Черна вталена пола за зимата с висока талия

Черната вталена пола с висока талия е универсална и изглежда стилно в комбинация с различни топли блузи, ризи или пуловери.

Добавете цветен акцент към черната вталена пола, като я комбинирате с ярък цветен пуловер или шал. Това ще освежи цялостния визуален ефект, създавайки контраст.

Ако полата е част от делови аутфит, комбинирайте я със сако и формални обувки. Този стил е подходящ за официални поводи през зимата.

Експериментирайте с различни тъмни цветове като тъмносиньо, бургунди или тъмно зелено. Това може да добави разнообразие и изисканост към облеклото ви.

Завършете вашия стил с аксесоари като шапка, ръкавици или шал. Тези елементи не само допълват визията ви, но и предоставят допълнителен слой топлина.

За стилна визия комбинирайте черната вталена пола с висока талия с бяла риза. Този контраст придава класическа елегантност.

Помнете, че ключът към добър зимен стил е комбинирането на топли и стилни цветове. Пробвайте различни комбинации, за да намерите най-подходящия за вас вид.

 

Черната вталена пола с висока талия

 

 

Това са само няколко идеи как да носите поли през студените дни. С малко експерименти можете да намерите идеалния начин да носите поли, който да ви топли и да ви кара да се чувствате стилно.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани