Кои 6 типа летни рокли са най-удобни за носене

Всяка дама очаква с нетърпение лятото, за да извади летните си ежедневни рокли и да се чувства леко и удобно. Лятото е и време за шопинг на нови рокли онлайн. За всички жени, които държат на достатъчно голям брой рокли за лятото, за различна визия всеки ден, ще направим преглед на основните модели, неизменно оставащи на мода с класическа линия.

 

 Летни рокли

 

Рокля с презрамки

Не е необходимо да обясняваме защо този модел е любим на всички дами и присъства в летния им гардероб и в списъка им за шопинг на дрехи онлайн.

От едноцветна памучна материя, а по-често на атрактивен принт, тази рокля осигурява възможно най-много прохлада в горещините.

Роклята „Градински облак“ е от материя на цветен принт, с горна част тип корсет и широка пола тип балон. С нея ще сте привлекателни и през деня, и вечер в ресторанта.

 

рокля с вталена горна част тип ``корсет``

 

Роклята с презрамки може да бъде и най-оригиналният ви летен тоалет, когато е създадена от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock.

Моделът рокля „Дижон“ е в универсален горчичен цвят, в унисон с изобилието от лятно слънце. Улеите в долната част на вталената рокля помагат за постигане на асиметрия. Свободно падащите харбали са още един оригинален елемент на тази типично лятна рокля.

 

Рокля с презрамки

 

Рокля с вертикално закопчаване

Лятната рокля с вертикално закопчаване от горе до долу е удобна за обличане и носене. За ежедневието можете да оставите долните копчета на рокля с макси дължина незакопчани, за да оформите цепка.

Това е модел, който подхожда и на слаби, и на закръглени дами. Леко разкроената пола прикрива заоблените бедра. Особено важно е да подчертаете талията – с коланче от плата или с контрастен колан.

Предлагаме ви роклята с вертикално закопчаване "Глухарче", която е с вталена горна част и ревер. Свободната пола на чупки дава възможност за свобода на движенията и удобство. 

 

Рокля с вертикално закопчаване

 

Рокля със загръщане

Този модел също съчетава удобство с възможност да се прикрият заобленостите. V-образното деколте, което образува загръшането, допълнително издължава, а и подчертава бюста. Това е задължителният модел за всяка дама, която се отправя на морска почивка, а е и много ефектен за разходки през свободното време и за шопинг. 

 

 Рокля със загръщане

 

Рокля овърсайз с висока талия

Това е модел, който от една страна е много подходящ за слаби дами с малък бюст. Овърсайз размерът създава илюзия за повече обемност.

Рокля овърсайз от мека материя, падаща свободно и не създаваща излишна обемност, е много добър избор и за закръглени дами, удобна и скриваща няколкото излишни килограми.

Роклята от шифон "Дневен романс" е с V-образно деколте и висока талия. Подходяща е както за ежедневието, така и за по-официалини събития през летните вечери. 

 

Рокля овърсайз с висока талия

 

Рокля тип риза

Този спортен модел е универсален. С него и слабите, и позакръглените дами ще изглеждат добре.

Спортната линия на тези любими на всички облекла подчертава стройната фигура. Особена привлекателност добавя подчертаването на талията с широк колан.

Пълничките дами също печелят от избора на рокля тип риза. Тя е не само удобна, но и не подчертава закръглените бедра и ханш, когато е леко овърсайз. Избягвайте да я носите с колан. С разкопчаното горно копче се оформя V-образно деколте – най-подходящо за закръглени дами.

На вашето внимание е кокетната памучна рокля тип риза "Балони" от онлайн бутик за рокли Twelve O’Clock.

 

памучна рокля с предно закопчаване

 

 

Рокля с набори

Лятната романтика няма да бъде пълна без рокля с набори и канони, в романтичен стил. Наборите могат да бъдат на различни места, като скриват заоблености – например наборът под линията на гърдите. За слабите дами са подходящи модели с набори в областта на корема и бедрата. Ако наборите не са много пищни, такива модели ще допаднат и на закръглени дами.

Роклята „Канон“, с широка пола, красиво падаща на канони, дали името на модела, е свежа с принта на цветя и с бялата панделка-колан.

 

Рокля с набори

 

За хладните дни изберете модела рокля с три четвърти ръкави „Бордо канон“ – рокля в красив цвят бордо, с къси ръкави, с пола на канони. 

 

рокля с вталена горна част

 

Допълнете гардероба си с нови покупки на летни тоалети от нашия бутик за рокли. Лятото е сезон, за който се нуждаете от много нови дрехи, а нашите модели ще ви предложат много изкушения.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани