6 модни тренда в дамското облекло през пролетно-летния сезон

Бъдете в крак с модата тази пролет и лято – с дрехи с големи джобове и къси сака, жакети и топове – и разбира се, бермуди!

 

Модата приветства удобството за новия топъл сезон, така че много дами с удоволствие ще се включат в новите тенденции с нови покупки от любимия онлайн магазин.

 

Големите джобове

В началото ще напомним, че там, където са големите джобове, ще изглеждате по-закръглени. А те могат да бъдат на жакет, блуза, пола, панталон. При покупката на нови дрехи търсете тоалети с големи джобове. Най-често ще видите такива джобове на якета и спортни сака – така те стават още по-удобни.

 

 модни поли

 

Къси сака, жакети, якета и топове

Горниците с дължина до талията се завръщат. Много стилно е да съчетаете горница с пола за практичен костюм. Препоръчваме ви жакета „Червени палми“, който можете да купите заедно с полата със същото название“. Материята е полиестер и ликра, лека и много подходяща за сезона.

 

дамски жакет

 

Ще се откроите с болеро, лека дреха, която добавя много женствено излъчване. „Болеро в сиво“ е модел на Модна къща Twelve O’Clock, в универсален цвят, с дълги ръкави, много подходящо за хладните вечери. Болерото е много подходящо и като част от официален тоалет.

 

Болеро в сиво

 

Бермуди за лятото

Удобството на бермудите е несъмнено, а материята добавя и привлекателност. Съветваме дамите да изберат удобния брич панталон „Тийн“ от сиво каре, с големи джобове и коланче. Това е спортен панталон, с който ще се чувствате удобно и елегантно.

 

брич панталон „Тийн“

 

Можете да включите и любимия шоколадов цвят в покупките на нови дамски дрехи. Ще ви привлече късият панталон „Тъмен шоколад“. Това е оригинален модел, с висока талия и дантелени джобове.

 

къс панталон „Тъмен шоколад“

 

Когато избирате бермуди, най-добре е да са дълги до началото на глезените, за да скриват заоблената част на краката. Ако сте със слаба фигура, можете да носите и по-къси бермуди.

 

Блузи с обемни ръкави

Това е още една тенденция, която е подходяща за сезона. Но ако сте по-закръглени, изберете блузи с леко разширени, но не много обемни ръкави.

Ето и предложенията на красиви модели блузи с широки ръкави. Късите ръкави не добавят толкова обем, затова разгледайте моделите, които препоръчваме.

Блузите „Керемиден цвят“ и „Винен цвят“ са с къси буфан ръкави, в универсални цветове.

 

памучна блуза

 

блуза с буфан ръкав

 

Към тях ще добавим и „Сива блуза“ - модел, който освен с буфан ръкавите привлича с декорацията в лявата страна.

 

памучна блуза с къс ръкав

 

Тук ще включим и предложение за рокля, която е съчетание от два плата, с горница от лек шифон на атрактивна щампа на бели панделки и с широки, падащи красиво ръкави – модела рокля „Бели панделки“.

 

рокля „Бели панделки“

 

 

Бъдете оригинални – съчетайте сукман с къс топ

Необичайните комбинации са за дамите, които обичат да експериментират. Ето предложението ни – съчетайте къс топ със сукман. Много удобен и елегантен е сукманът „Сърце“. Той е със сърцевидна платка и кръстосани на гърба презрамки.

 

дамски сукман

 

Включете дрехи с дантелени акценти в ежедневието

Дантелата е може би най-женствената материя. Тя се появява все по-често в ежедневни тоалети. Дизайнерите я съчетават дори с дънков плат.

Дънките или бермудите, съчетани с потника с дантелени акценти „Нежност“, ще образуват много оригинален тоалет. Потникът е от лек сатен, с акценти от дантела на ръкавите и отзад от двете страни на ципа.

 

потник с дантела

 

Още едно дантелено предложение е потникът „Ладия“, изцяло от черна дантела, с широко лодка деколте. 

 

дантелен потник

 

Намерете своите модели за освежаване на гардероба в съзвучие с модните тенденции. Експериментирайте и с необичайни съчетания, за да сте оригинални. Тоалетите трябва да са удобни и да подчертават индивидуалността. Всяка дама може да направи това по свой начин.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани