Спортните предложения на Twelve O`clock

Всяка дама знае, че големият град е изключително мобилен. И докато стотици хора се насочват към градския транспорт или личния автомобил, някои жени избират алтернативните начини за предвижване от дома до офиса. Те пропускат услугите на личния автомобил, когато отиват на разходка сред природата или в дните, когато искат да поддържат добра форма. Дали ще се насочите към колелото, ролерите или някакъв друг вид превозно средство - облеклото ще остане ключово. В този момент тече и модната седмица в Копенхаген, където алтернативният начин за предвижване е изключително поущряван - този град е създаден за всички любители на движението, пълен е с вело алеи и дори можете да си наемете колело под наем за ден. Точно за такива ситуации сме събрали някои по-спортни предложения. С тях предвижването е достатъчно комфортно и свободно през топлите дни.
Спортните предложения на Twelve O`clock
Източник: www.twelveoclock.bg

Къси панталони "Небосклон"
Карането на колело не е претенциозно занимание и не изисква особен дрескод, но винаги е била по-приятно, когато карате с къси панталонки. "Небосклон" са достатъчно удобни и изработени от 100% памук. Те изглеждат точно толкова елегантно, колкото и удобно. Всяка колоездачка би могла да ги оцени подобаващо, а нежните извивки добавят допълнителен чар. Партнират си лесно с официални ризи и по-спортни блузи.
Спортните предложения на Twelve O`clock
Източник: www.twelveoclock.bg

Къси панталони "Свежест"
Малко по-къси от "Небосклон", но също толкова удобни и привлекателни. Карето им позволява да се съчетават с почти всичко от гардероба и дори могат да се използват като допълнение на спортната голф екипировка. Изработени от 85% студена вълна и 15% полиестер, тези материи гарантират прохлада в горещите дни, както и някой друг мъжки поглед . Ролерите ви също ще ги обикнат.
Спортните предложения на Twelve O`clock
Източник: www.twelveoclock.bg


Цикламен клин "Дарлинг"
Тази дреха излезе от спортната зала, намери път до гардероба на модерната жена и вече смело намира приложение за официални и неофициални поводи. Освен красив, "Дарлинг" е и достатъчно удобен за класовете по аеробика, обича да бъде с вас, докато карате колело или ролери, а дългите разходки в парка са повече от любими. Цикламеният цвят е достатъчно ярък, за да събуди и най-разсеяните участници в движението. 

Спортните предложения на Twelve O`clock
Източник: www.twelveoclock.bg

Черен клин "Дарлинг"
С леки и нежни дантели, черният "Дарлинг" може да се превърне във верен партньор, докато сте във фитнес залата или правите сложни фигури от йогата. Класическият цвят позволява да го носите дори и със спортен суитчър, но ще го оцените многократно и с всяка по-цветна туника в гардероба ви.
Спортните предложения на Twelve O`clock
Източник: www.bagbag.bg
BagBag
Всеки спорт има нужда от добра екипировка, както и достатъчно удобна чанта за пренасянето на всичко необходимо от залата. Нашите BagBag предложения могат да бъдат цветна смяна на скучния черен сак. BagBag е удобен, цветен и с добър обем. Длъжни сме да напомним, че вие можете да проявите индивидуалност и да създадете дизайн по ваш вкус, подчертавайки личната си уникалност. За разлика от спортния сак, BagBag може да бъде с вас и всеки други ден. Споменахме ли и ярките цветове, които ще ви изненадат, когато дръпнете цвета?


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани