Интервю с дизайнера на Twelve O`clock Ангел Дулчев

Интервю с дизайнера на Twelve O`clock Ангел Дулчев
  1. Здравей, Ачо. В неделя приключи първата фотосесия за марката Twelve O`clock. Успя ли да починеш?
Когато работата ти доставя голямо удоволствие, ти никога не се уморяваш от нея, така че не почувствах нужда от почивка. Устременият и работещ ум кара тялото да извършва подвизи, надскачайки многократно предполагаемите му възможности. Фотосесията беше истинско удоволствие за мен, не виждам кога и как бих се уморил.
  1. Доволен ли си от резултата?
Резултатът тепърва ще бъде оценяван от най-трудното жури - клиентите, но аз самият съм много обнадежден. Целият екип беше прекрасен и много нахъсан за работа, така че резултатът ще бъде постигнат с много лекота и ще бъде изящен.
  1. Какъв е стилът на твоята първа серия за марката?
Това, което търсих като резултат, е да дам на съвременната жена една изчистена елегантност, в която тя да изпъкне. Моделите са много премерени, интерпретиращи различните слоеве в женската същност. Изтъкнал съм не само строгия вид на работещата жена, но и нейната сексуалност, както и детска същност.
  1. Какво е различното според теб?
Балансираната чистота. Няма опасност да загубиш себе си под многобройните пластове от повърхнини и цветове. Всичко е подбрано, така че жените да бъдат подчертавани от дрехата, а не носеща материя на нечий експеримент.
  1. Момичетата, с които снима не бяха професионални модели. Справиха ли се добре според теб?
Момичетата бяха блестящи. Дадоха всичко от себе си и предадоха невероятна енергия на дрехите. Много се радвам за възможността да се докосна до всяка от тях и смятам, че времето прекарано с тях е началото на едно ново приятелство.
  1. Наистина имаше много докосвания и в буквалния смисъл, за което мъжката част от екипа започна да ти завижда по едно време.
(смее се) Това е едно от предимствата на моята професия, за което всичките ми приятели ми завиждат. Около приятните закръглености на жените винаги се образуват гънки, които опитното око забелязва и трябва да бъдат поправени.
  1. Какво не ти хареса, от какво не си доволен?
Единственото, от което мога да бъда недоволен е, че фотосесията вече свърши. Атмосферата през двата снимачни дни беше толкова приятна и тонизираща, че не ми се искаше да свършва.
  1. Какви са новите неща, които подготвяш?
Сега следва по-празничната ни колекция. Няма да издавам подробности, но определено можете да очаквате повече блясък и сложност на силуета.
  1. И накрая - защо те е страх от паяци?
(смее се) За някои фобии няма обяснение. Хубавото е че винаги се създават много комични ситуации около страха ми от паяци.
Интервю с дизайнера на Twelve O`clock Ангел Дулчев

Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани