Часът наближава

След няколко месеца, през които идеята Twelve O`clock постепенно придоби настоящия вид, дойде и моментът, когато започнахме производството на първата си серия от дамски облекла.
Признаваме си, че бяхме нетърпеливи. Признаваме си, че ако някой ни беше казал, че от първия момент до финалната точка ще трябва да мине почти цяла година – бихме спорили и нямаше да се съгласим.
И наистина – TwelveO`clock можеше да се появи много по-рано, само че нямаше да е това, което си представяхме и искахме да бъде.
Затова вече можем да кажем: НАЙ-ПОСЛЕ :)
Най-после сме съвсем близо до отварянето на онлайн магазина ни.
Най-после ще можем да ви покажем какво и как сме приготвили.
Най-после можем да ви потърсим: ВАС – към които е адресирана нашата идея. Именно „идея“, защото за нас марката Twelve O`clock е повече от дреха, бижу или аксесоар. За нас водещи сте вие – принцесите на нашето време, които ще се преоткрият в нас и в нашите продукти.
За нас TwelveO`clock е стил и начин на възприятие на света, който ни заобикаля. Ние ще бъдем до вас не само чрез онлайн магазина, а и чрез социалните медии.
Какво предстои да се случи?
 
На 4-ти август започнахме производството. Екипът ни за сега е малък, но ентусиазмът му е голям и момичетата работят на пълни обороти.
Часът наближава - тема в блога на Twelve O'clock
Източник: Личен архив
Сами ще произведем нашите продукти в неголеми серии. Облеклата от първата ни колекция „Есен – Зима“ са продукт на дизайнера ни Ангел Дулчев.Подготвяме и серия от бижута, които също изработваме сами. На 30-ти август ще заснемем фотосесия с нашите продукти, която ще бъде предназначена за онлайн магазина ни. Специално избрахме да не работим с професионални модели, а с обикновени български момичета. Ще се убедите, че сме направили правилния избор. Преди тази дата, чрез фейсбукстраница, YouTube каналGoogle + страницаPinterest, Tweeter, InstagramSvejo.net, както и чрез настоящия Блог, подготвяме официалната си среща с вас. Всеки един от тези канали има своите предимства и ще се стараем не само да гоним скуката и да ви информираме за последните новости, но и да сме полезни за вас. В официалния ни сайт twelveoclock.bg сме публикували снимки на подготвяните модели. Когато сме напълно готови със съдържанието на онлайн магазина ни, окончателният му вид ще бъде поставен на мястото на тази галерия и ще заработи пълноценно. А до тогава? Пожелаваме ви добро настроение и останете с нас чрез каналите за комуникация, които ви предлагаме.

Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани