Поли за дами над 50 години

Полата е много удобна и функционална дреха за дами над 50 години. С няколко подходящо подбрани поли и комбиниране с блузи постигате разнообразие за ежедневието. Полата е удобна и като офис облекло, и за разходка, и за ходене за покупки.

 

 Поли за дами над 50 години

 

Подберете правилните поли по дължина и модел

Направете полите си основни дамски дрехи в гардероба си. С правилно подбрана пола ще изтъкнете предимствата на фигурата, ще добавите женствено излъчване и елегантност. Важно е да спазвате правилната дължина – около коляното или макси дължина.

Много важно е съчетаването на модела на полата и блузата. С класическа семпла пола и ефектна блуза с оригинален модел, или с необичайна кройка или детайл на полата, комбинирана с изчистен модел блуза или риза, ще постигнете тоалет, който е изискан и подчертава вашата зрялост – на възрастта и на избора на облекла.

 

поли по дължина и модел

 

Материите

Подбирайте класически материи, като вълна, памук, коприна, сатен. За разкроена пола много ефектен е шифонът.

Можете да изберете пола от велур или кожа, ако прецените, че не изглежда ексцентрично. Но видът зависи от личността си. Ако ви подхождат по-впечатляващи тоалети, доверете се на интуицията си.

 

 класически материи за поли

Пола с макси дължина

Тази дължина е безпогрешен избор за дами на зряла възраст. Тя издължава, удобна е за носене, придава стил.

 

Пола с макси дължина

 

Права пола тип молив

Това е най-подходящата пола за вашата възраст, особено за делово облекло. Но не трябва да е прекалено вталена. Комбинирайте с блузи и сака за различни тоалети. Класическата права пола може да се съчетае с елегантна официална блуза за тоалет за празнично мероприятие.

За студения сезон изберете полата „Кафяв меланж“. Тя е привлекателна, в универсален цвят, и се съчетава добре както с класически блузи, така и с такива с по-декорирани модели.

 

Вталена пола с висока талия

 

Ако блузите в гардероба ви се съчетават добре с черна пола, за вас е вариантът на модела в черно – вталена пола „Черен меланж“.

 

вталена черна пола

 

 

Права пола с плохи или набор в долната част

Това е модел, който е популярен от миналия век, но неизменно остава на мода. Горната част на полата трябва да е вталена, а под коляното разкроена.

Ако сте слаби, можете да изберете пола с такава кройка с по-голяма дължина. А за закръглена фигура полата трябва да е по-къса, около коляното, за да на добави обемност.

 

Права пола с плохи

 

Пола с трапецовидна кройка

За да бъдете ефектни, дължината на трапецовидната пола трябва да е малко под коляното.

С тази кройка ще уравновесите пропорциите, ако имате фигура тип круша или тип пясъчен часовник.

 

 Пола с трапецовидна кройка

 

Разкроена пола

Разкроената пола е изборът на слаби дами. Тя е удобна, осигурява ширина за ежедневно удобство. Задължително съчетайте с вталена блуза, за да подчертаете красотата на полата. В универсален черен цвят е разкроената пола „Класик“ на Модна къща Twelve O’Clock. В гардероба си ще намерите доста блузи, за да съчетаете с нея. 

 

Разкроена пола тип слънце

 

Пола солей

Солеят е подходящ за дами на тази възраст. Полата може да е от лека или от плътна материя. Красиво изглежда пола солей с дължина най-малко под коляното. Съчетайте с вталена блуза.

 

Пола солей

 

Пола тип лале

Както показва названието, това е пола с формата на красивото цвете. И тук ще подчертаем подходящата дължина за дами на възраст над 50 – около коляното. Моделът може да е със загръщане или с чупки в талията.

 

 Пола тип лале

 

Пола тип камбана

Това е кройка, подходяща за слаби фигури, както и за дами с тънка талия и закръглени бедра.

За дами с висок ръст е подходяща по-дълга пола.

Полата „Жан-жан“ е ефектна както с формата, така и с материята – тафта, която придава на дамата, избрала тази пола, ретро излъчване.

 

Разкроена пола от тафта

 

Черна права пола за официални случаи

За да постигнете ефектен официален тоалет, облечете полата „Класик“ в черно и съчетайте с копринена или дантелена блуза.

 

вталена права пола

 

Можете да съчетаете и с официално сако, в черно или в контрастен цвят.

Красотата на модела права пола „Елегаца“, сатенена пола с дантелен акцент в долната част, изцяло в черно, ще допълните най-добре с копринена бяла блуза.

 

 Вталена пола от черен сатен

 

Цветовете и принтовете

Избягвайте съчетаването на два или повече ярки цветове. Не е правилно и да съчетаете тъмна пола с тъмна блуза. Използвайте контраст, за да придадете стилност.

Принтовете са подходящи, когато не са в ярки цветове или на големи фигури.

Умереността е ключът към постигане на елегантност, подчертаваща зрялата възраст по подходящ начин.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани