Туники за дами на 50 години

Все по-често дамите на всякаква възраст избират туники при шопинг на нови дамски дрехи. Те са универсални, за съчетание с пола или панталон, за плажа, за свободното време, а и като част от официално облекло. Ще ги препоръчаме на всички дами, за които удобството и стилът са ежедневна необходимост. Нека дамите на 50 години, една красива със зрелостта си възраст, преоткрият туниката сред моделите на Модна къща Twelve O’Clock, за удобство и елегантна визия в ежедневието и в специални случаи.

 

туника за дами на 50 години

 

Разбира се, когато стягате чантата за отпуска, помислете и за повече цветност и разнообразие. Отпуската е време, когато всяка дама трябва да релаксира и да се „къпе“ в багри с тоалетите си.

 

Прикрийте заоблената фигура

Разкроената туника ще обгърне меко фигурата ви и ще скрие заобленостите. Ще имате свобода на движенията и ще изглеждате добре с туника, която леко се разкроява от гръдната обиколка надолу. Изберете туниката „Орхидеен цвят“, с горна част от принт на орхидеи, в класическите черно и бяло. За елегантността на модела допринася и бялата панделка на подгръдната обиколка. Моделът може да се носи и като част от спортен аутфит, и допълнен с официална пола или панталон.

 туника за клин

Подчертайте талията с колан

За дамите със слаба фигура подчертаването на талията с колан в цвета на обувките или сандалите е начин за внасяне на нов елемент във визията.

Коланът може да е кожен, а може да използвате и шал.

 

За дами с предпочитание към сдържания, изчистен стил

Изчистените от детайли облекла дават възможност да изпъкне очарованието и красотата на зрелостта. С едноцветна туника в пастелен цвят, без декорации, ще се чувствате удобно в ежедневието, на работа и в свободното време.

 

Вечерен тоалет с туника

Това нестандартно решение ще бъде вашата сила, ключ за елегантен и оригинален вид. Туника от дантела или коприна, или сатен е най-подходящото решение. Много подходящ е моделът официална туника „Ирис“ от черна дантела, с дълъг ръкав и с асиметричен подгъв. Допълнете с черен панталон и обувки и чанта в неутрален цвят нюд или в червено, а може би в друг предпочитан от вас цвят. Контрастът на аксесоарите с тоалета в черно е класическо решение за привлекателна визия.

 дантелена туника

 

Туника за офиса

Туниката в стил къса рокля е много удобна за офиса, отново съчетана с пола или панталон по ваш избор.

Моделът туника тип риза „Небесно синьо“ е в основен син цвят, с допълнения в тъмносиньо – платка отпред, бие и маншети на ръкавите. Това е туниката, с която ще излъчвате стил на работното място.

 туника тип риза

 

Отпуснете се по време на отпуската с по-различна туника

По време на отпуската можете да си позволите цветност и принтове. Предлагаме ви модела асиметрична туника „Палитра“, със съчетание на два принта, много нестандартно и привлекателно. Ширината на туниката гарантира удобство. Единият ръкав е тип прилеп, а другият е къс – още един детайл, който прави модела неповторим.

 

асиметрична туника „Палитра“

 

За дами със слаба фигура предлагаме лятната туника „Нощно море“ – туника в черно, бяло и червено. Райетата се редуват с едноцветни ивици. Подгъвът е асиметричен.

 

 Лятна туника тип рокля

 

Едноцветна или многоцветна, вталена или разкроена, искряща от елегантност с дантелена материя или удобна с трикото, от което е ушита, туниката е една от задължителните дрехи за дами на 50 години. Ние ви предлагаме разнообразие от туники в нашия онлайн магазин за дрехи.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани