Зимно намаление - 50% отстъпка от всички облекла


Готови ли сте за голямата зимна промоция на дамски облекла от бутиковата колекция на модна къща Twelve O`clock?

Нашата зимна промоция е с голяма отстъпка - 50% отстъпка от всички дамски рокли, блузи, панталони, поли, жакети, туники и бодита.

Разгледайте нашите актуални предложения от секция облекла в онлайн магазин Twelve O`clock.

50% отстъпка от всички облекла

Възползвайте се от изгодните предложения сега, за да обновите гардероба си с нови и стилни облекла, подходящи както за ежедневието, така и за официални поводи.

Онлайн бутик Twelve O`clock предлага богат избор от рокли, поли, панталони и блузи, които са с различни размери и подходящи за различен тип фигура. Нашето дамско облекло е бутиково, защото е дело на дизайнерите, които работят за нас. Освен това предлагаме възможност за ушиване на модел по индивидуален размер без това да оскъпява допълнително поръчката.

При направена поръчка над 50 лв. вашата доставка ще бъде безплатна.

Може да се възползвате също така от използването на V.I.P. точки, за да печелите награди от Twelve O'clock. Точките се трупат при всяка направена покупка, посещение на нашия сайт или направена поръчка. Трябва само да си регистрирате профил, за да спечелите своите награди!

Ние от Twelve O'clock  сме убедени, че всяка жена е принцеса... затова не чакайте 12-я час, за да започне вашия звезден миг – той може да започне още днес!

Бъдете винаги красиви и обичани!

 

 

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани