5 съвета при избор на вталена блуза

Блузата е основен елемент от дамския гардероб поради удобството и възможността за създаване на много повече комбинации с поли и панталони, отколкото роклята. Всяка жена посещава магазин за дрехи главно за добавяне на нови блузи към колекцията си. Вталената блуза е основна част от деловото облекло, но е красиво допълнение и към ежедневния тоалет за свободното време.

 

Как да изберем вталена блуза, когато купуваме нови дрехи е въпрос, на който има няколко отговора.

Първо, непременно трябва да имате бяла вталена блуза. Тя е универсална и стилна, винаги ще ви послужи като отличен избор за официални облекла.

Второ, трябва да допълните гардероба си с блуза в цвета, който подхожда на нюансите в гардероба ви.

Трето, за официални случаи непременно трябва да си купите дантелена блуза, за предпочитане черна или в бежови нюанси.

Четвърто, непременно трябва да имате и удобна непретенциозна блуза за ежедневно носене с дънки или спортен панталон.

Пето, трябва да съобразите избора на вталена блуза с особеностите на фигурата си.

 

Бяла вталена блуза

С бяла блуза винаги можете да съчетаете черен панталон или пола за безпогрешно елегантен официален тоалет. Още по-важно за да изпъкнете е блузата да бъде в ретро стил. Ето предложението ни – риза-боди „Плисе“, стилна и удобна.

риза-боди „Плисе“

За пролетно - летния сезон чудесен избор е бялата блуза „Еверест“ - с оригинална кръстоска на деколтето и с цип на гърба.

 бяла блуза

Блуза в нюансите на гардероба

За да съчетавате лесно вталената блуза, тя трябва да подхожда на дрехите, които вече имате.

За дамите, при които преобладават сините дрехи, препоръчваме „Синя блуза“ - чудесен избор за лятото на памучна дреха с буфан ръкави.

„Синя блуза“

За съчетаване с черно, сиво и червено най-подходяща е „Сива блуза“ - също памучна, с буфан ръкави, допълнена с атрактивна декорация отляво.

 „Сива блуза“

Официална вталена блуза

Ще започнем с едно от бижутата в колекцията на Модна къща Twelve O’Clock - “Бежова блуза“. Цветът е универсален и фин, а блузата изпъква с красивата декорация с панделка отляво, която е подвижна и така имате избор за повече разнообразие.

бежова блуза

Впечатляваща с нежното си изящество е блузата „Сиво-розова дантела“. Красотата на комбинацията от цветове и фината материя я правят желан избор за покупка от нашия облайн магазин.

вталена блуза

Още един удачен избор на цвят е бордо. За да бъдете звездата на официално мероприятие, изберете блузата „Кадифено докосване“. Тя е с широко лодка деколте, а еластичната кадифена материя гали погледите.

 блуза „Кадифено докосване“

Вталена блуза за комбиниране с дънки

Карето и райето са предпочитани за носене с дънки или спортен панталон. Вталената блуза „Шерлок“ е от каре на сив фон, с ретро кръгла яка. С нея определено ще ви бъде удобно, а и ще впечатлявате.

 Вталена блуза „Шерлок“

 

Вталена блуза за коригиране на особености на фигурата

Умерено вталената блуза е подходяща за носене и от закръглени дами. Тук ще се спрем на някои особености на фигурата, които можете да коригирате с подходящ модел на блузата.

Ако имате широки рамене, изберете блуза с по-дълбоко V-образно или кръгло деколте. За коригиране на широките рамене ръкавите трябва да са ¾ или „прилеп“. Не забравяйте да подчертаете и талията с колан. 

Когато имате фигура тип „правоъгълник“ - с тесни бедра и рамене, трябва да избягвате елементи, които подчертават вертикално фигурата. За предпочитане е каре деколте, трябва да избягвате V-образното. Не подчертавайте талията с колан. Асиметричните елементи са много удачни. Ръкавите трябва да са дълги или ¾. 

Време е за избор на блузи за лятото, за официални случаи и най-вече за ежедневието. Вашият любим бутик за рокли и блузи ви очаква!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани