Най-добрите парти рокли за жени над 40

Искате да направите най-добрия избор на рокля за частно парти, което да изтъква очарованието на вашата женственост, особено чаровна във възрастта над 40.

 

рокля за частно парти

 

Ключовата дума, с която да изразим принципа на подбора, е умереност. Оставете вашата личност и чар да допълнят роклята от фина материя. С класически модели на официални рокли ще бъдете неотразими и на мероприятие в офиса, и на по-голямо празненство например в ресторант по случай празник.

 

 рокля за дами над 40

 

Материята за официалната рокля

Шифонът е лека и приятна материя, която пада красиво и придава мекота на очертанията. Много красива е официална рокля с набрана пола и дълги ръкави.

Но и вталената рокля от шифон е впечатляваща. Предлагаме ви много интересно съчетание в роклята на Модна къща Twelve O’Clock на два цвята – горна на щампа с бели панделки и долна в тъмносиньо, в роклята „Бели панделки“. Предницата на горната част е с прихлупване, ръкавите са дълги буфан. Това е точният модел за дами, харесващи класически модели както за ежедневието, така и за официални случаи.

 

Елегантна рокля в два цвята

 

Другият безпогрешен избор за официален тоалет е дантелата. Черната дантела съответства на вече оформеното лично очарование на дамите над 40. Роклята „Ретро“ от черна дантела, с червена подплата и червен колан, е вашият тоалет за официално фирмено мероприятие, ако искате да сте със стилно ретро излъчване.

 

рокля покрита с дантела и дантелен ръкав

 

Третото ни предложение е рокля от блестяща материя – най-вече сребриста или златиста. Това е изборът на уверената дама, която с достойнство и неповторима елегантност ще носи такава рокля.

 

Дължина – миди или макси

Тези дължини са правилен избор за официални тоалети. Макси роклята от вашия любим бутик за рокли може да бъде съвсем семпла, но дължината придава необходимата ефектност. Роклята „Сапфирени рози“ предлага още две предимства – принт на цветя и едно открито рамо, а на другото презрамката е прикрита с ленти, които можете да оформите като панделка.

 

 Рокля с една презрамка

 

Свободна кройка за закръглени фигури

Свободната кройка на дамските рокли дава възможност за повече свобода на движенията и прикрива заобленостите. Потърсете сред предложенията на рокли онлайн такава кройка на рокля от мека материя.

Роклята „Екзотик“ е с впечатляващ принт в пастелни цветове, с един ръкав и шал яка. Това е оригиналният модел, който ще ви прави неотразими на частно тържество.

 

Свободна рокля с един ръкав и шал яка

 

 

Рокля с набор или солей

Силно набраната долна част на роклята или пола солей са много подходящи за официална дреха. Тези елементи са подходящи за дами със слаба фигура. Представяме ви роклята "Зимно небе" от еластично плетиво, подходяща за есеннно-зимния сезон. Горната част е вталена, а долната е с набор - тип балон.

 

рокля с набор

 

Принтовете за официална рокля

За дами над 40 принтовете като точки и райета са много подходящи. Ако искате по-нестандартен избор за вапия официален тоалет, спрете се на леопардов принт. Той е много ефектен в рокля от шифон.

Много красив и изчистен официален тоалет е черната рокля на бели точки или роклята на райета. Подходящ модел, който искаме да ви предложим е роклята "Х" - рокля с отворено деколте и кройка, подчертаваща женския силует.

 

рокля на райета

 

Колан или коланче

Коланът допълва официалната рокля по неповторим начин. С оригинален дизайн, контрастен цвят или с блестящи метални елементи, той е достатъчен като аксесоар към официалния ви тоалет.

Коланчето от плата на роклята очертава талията на роклята със свободна кройка. Това е решението в модела свободна рокля с коланче „Градация“ - шифонена рокля с едноцветна предница и щампа отстрани на едноцветната платка и на гърба.

 

Свободна рокля от шифон с колан

 

Допълнете официалната рокля с ефектно сако

Сребриста или златиста рокля с елегантно черно сако, рокля с набрана пола и късо сако или болеро, рокля макси също съчетана със сако от фина материя – изберете вашето съчетание.

Черната дантелена рокля съчетайте с черното сако с дантелен ревер „Елеганца“.

 

черното сако с дантелен ревер „Елеганца“

 

„Романс“ е черно сако с дантелен гръб, с набор от талията, подходящо за съчетание с рокля с набрана пола.

 

Елегантно и предизвикателно сако

 

За тъмносиня рокля изберете габардиненото болеро „Мастило“, покрито с дантела.

 

габардинено болеро с дълъг ръкав

 

Семплата елегантност и финият блясък на материите – шифон, дантела, коприна и други фини платове, ще бъдат комплимент на вашата индивидуалност на частно парти. Не прекалявайте с бижутата, дори можете да минете без тях. Допълнете с обувки на висок ток и малка чантичка.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани