Модни бизнес рокли през 2022 г за делови дрескод

Дрес кодът в офиса е обикновено строг. С него трябва да бъде съобразена всяка част от облеклото на деловата дама – пола, блуза, рокля. Но всички жени, работещи в офис, се изкушават от роклята като специален тоалет, изтъкващ нежната женственост и придаващ очарование и индивидуално излъчване.

Любителките на ежедневни рокли за офиса имат предимството, че с добре подбран модел могат да скрият недостатъците на фигурата си и да изтъкнат предимствата.

 

 Модни бизнес рокли през 2022 г

 

Кройката на ежедневната делова рокля

Моделите на ежедневни офисни рокли са подобни, обединени от правилото за класическа вталена кройка. Деколтето е привлекателно, но не прекалено дълбоко. С него се постига женствено излъчване. Дължината на роклята е около коляното, обикновено малко под него.

Напоследък в строгите правила се внася разнообразие. Роклите за офиса вече са с различни дължини. Можете да изберете рокля за офиса и с дължина макси, и с миди дължина. Не се счита за добър избор мини дължината.

 

ежедневна делова рокля

 

Рокля тип калъф

Това е особено актуален модел на рокля, подходящ за офиса, който е в списъка на подходящите кройки за офиса вече няколко десетки години. Представяме ви рокля "Джаки" - права къса рокля от памук и еластан, подходяща за забързаното ежедневие на деловата жена.

 

 Рокля тип калъф

 

Рокля с пеплум

Пеплумът, станал популярен благодарение на разпространеността на този елемент в древна Гърция, представлява късо парче плат, разкроено от талията към бедрата. С този акцент в деловия тоалет "On air" – рокля за офиса, всяка дама ще се чувства елегантна.

 

Официална бяла рокля с ципове

 

Деколтето

Деколтето може да бъде кръгло или V-образно. И двата варианта са подходящи, стига да са умерено изрязани, не прекалено дълбоки. V-образното деколте издължава шията и е подходящо за закръглени дами.

Интересен вариант, особено подходящ за дами със слабо лице, е квадратното деколте. В модела рокля „Стил в червено“ освен квадратното деколте интересни акценти са леките цепки в предната част на тази тъмночервена рокля.

 

рокля с квадратно деколте

 

 

Цветовете на роклите в деловия гардероб

Когато се заговори за офис тоалет, включително рокля, първите асоциации са с черен, бял, сив или тъмно син цвят. Моделът и материята правят роклите привлекателни. „Бизнес стюардеса" е елегантна рокля от памук, полиестери ликра, с цип на гърба и висока яка в делови стил.

 

рокля за деловия гардероб

 

Небесносиньото също е подходящо за тоалет за офиса. Доказва го елегантността на роклята „Небесен силует“ – семпъл и стилен модел с якичка и коланче с метална катарама.

 

Елегантна рокля в синьо

 

Съвременната мода за офиса дава възможност за разнообразяване и с други цветове – телесен, зелен, червен и т.н. Ярките цветове, съчетани с подходщи модели, също са удачен избор за работещи в офис дами. „Портокалов голф“ е спортно-елегантна рокля в оранжево, с черна яка и черно коланче.

 

Спортно елегантна рокля

 

А роклите в неутрални цветове могат да изглеждат по друг, по-привлекателен начин, съчетани с ярки аксесоари. Например към черна или бяла рокля добавете червени обувки, колан и чанта.

 

И щампата има място в деловия стил за роклите

Щампата е много приятен вариант за дамски дрехи, особено за рокли. Когато избирате рокля за офиса, подходящ вариант е дребна щампа или щампа за част от роклята.

Рокля „Палитра“ е модел с V-образно деколте на гърба, с атрактивна цветна щампа в долната част. Роклята е вталена, основната част е от тъмна материя на точки. Щампата освежава модела.

 

Вталена рокля от трико

 

Много интересно е съчетаването на каре и едноцветна материя във вталена рокля „Върджин“. Акцентите около деколтето и съчетаването на двете материи в един цвят придават оригиналност и стилност.

 

Роклs в делови стил

 

Дамите могат да си позволят цветност в офис облеклото, като залагат главно на класически силуети. Много интересни предложения за рокли за офиса, с уникални решения на кройки и цветове, ще намерите в онлайн магазина на Модна къща Twelve O’Clock.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани