Нови тенденции в дамската мода за сезона есен-зима 2021-2022

За да сте в крак с модата, следете тенденциите за предстоящия сезон. Днес ще предложим на вниманието ви диктатите на модата за тази есен и зима. Важно е да сте облечени с модерни дамски дрехи, които ще ви отличават със свеж и привлекателен вид дори в тези трудни пандемични времена, когато всички носят маски.

 

 дамска мода есен-зима 2021-2022

 

Пандемичният период наложи отпечатъка си и върху модата

Както може да се очаква, удобството е ключово за дамските тоалети за предстоящия сезон. Семплите модели преобладават даже в традиционно екстравагантни колекции като тези на Прада. А що се отнася до връхните дрехи, колекциите предлагат палта овърсайз, пелерини и пончота.

Дънковите облекла, плетените пуловери и рокли, облекла с набори и волани, плисирани поли – такъв е асортиментът, предлаган от модата за сезона. Удобството на тези дрехи ще ви хареса. Извадете от гардероба жилетката, пригответе дънковите дрехи и потърсете удобни ежедневни рокли – плетени и с набори, в нашия онлайн бутик. А за елегантност на официални мероприятия важно място запазва малката черна рокля.

 

Плетиво, плетиво, плетиво – атрактивно с удобната си мекота и удобство

Всяка дама познава мекотата на плетените дрехи, които гарантират удобство, обгръщат тялото по неповторим начин и внасят домашен уют дори когато носите например плетена рокля навън.

Роклята от еластично трико „Зимно небе“ е от синя прежда, с дълги ръкави, остро деколте и лек набор на талията. Това е семпла и ефектна рокля, подходяща както за работното ежедневие, така и за мероприятия през свободното време.

 

Рокля от еластично трико „Зимно небе“

 

Много оригинална с щампата на цветя в предната част е роклята „Ледени цветя“, с ефектна комбинация на плетиво и трико в тъмносиньо. Тя е с ръкави 7/8 и също с лек набор в талията.

 

рокля за есента

 

За официални случаи семпла рокля в бордо, с лодка деколте откриващо част от раменете, е много атрактивен избор. Това е роклята „Мерло“, стилно и с финес обгръщаща фигурата.

 

Вталена рокля с дълъг ръкав

 

Плетени жилетки с щампи

Жилетката се комбинира отлично с пола и с панталон. Можете да я носите върху ризата като връхна дреха в есенния сезон, а в офиса да я сменяте със сако. За дами, на които на работа не се налага да спазват строг делови дрескод, това е подходящо допълнение към тоалета, като разнообразие в допълнение към саката. Щампите придават женствена мекота, особено когато са на цветя, а и на сърца. Ето предложенията на жилетки от Модна къща Twelve O’Clock.

Ще започнем с жилетката „Сърца“ – името на модела е дадено поради сърцевидните щампи на предницата. Жилетката е в универсален бежов цвят, с прихлупване на предниците и с коланче.

 

Плетена жилетка

 

Класическата жилетка „Ледени цветя“ е с декоративно закопчаване и с щампа на цветя на ръкавите и гърба.

 

Класическа жилетка от ефирно плетиво

 

Още една цветна щампа, този път в огнената гама, на бежов фон, ще ви грабне в жилетката „Огнени цветя“. И този модел е с декоративно закопчаване и щампата е на гърба и ръкавите.

 

жилетка с флорална щампа

 

Намерете своята малка черна рокля в нашата колекция

Малката черна рокля твори чудеса и този сезон запазва водещо място в колекциите и в търсенето на рокли онлайн. Дори семплата черна рокля без акценти е вече придобивка, която е еднакво подходяща за ежедневието и за да ви представи достойно на официално мероприятие. Тук ще ви представим два модела на официални малки черни рокли.

Късата черна роклята „Джой“ е с балонеста пола и с вталена горна част, покрита с дантела. Това е рокля, която можете да облечете за всякакъв официален случай.

 

Къса черна рокля

 

Още едно привлекателно предложение е малката черна рокля „Ноар“, с дантелен гръб и ръкавчета-крилца. 

Подгответе се за сезона есен-зима, допълнете гардероба си с атрактивни плетени дрехи и с овърсайз горна дреха. Нека в тоалетите ви неизменно се съчетават удобството и елегантността.

 

 Малка черна рокля

 

Важно за ботушите, чантите и другите аксесоари за сезона!

За студения сезон модата отдава предпочитание на палтата и ботушите от изкуствена кожа с косъм. Това важи и за аксесоарите.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани