Модни дамски сака 2021

И тази година модата предлага букет от новости в саката 

Обичате ли да носите сако? Наближава пролетта, когато красивото дамско сако няма да бъде вече скрито под връхната дреха. Време е за нови покупки! Още повече че модата за пролетния сезон включва интересни модели на сака. Ще ги видите в колекциите на водещите модни марки, а ние ще добавим подходящи предложения, за да сте в крак с модата.

 

 Модни дамски сака

 

На преден план са дрехите със сложна кройка, включително саката

Приберете навътре саката с класическа кройка. Време е за нестандартни, сложни модели с оригинални кройки. Модните колекции предлагат такива, например сака с двойни ревери. За да бъдете актуални, ако ви харесва този елемент, добавете още един ревер към любимото сако. Може да бъде в контрастен цвят, за да създава разнообразие и в цветово отношение.

Асиметрията определено е на почит през този сезон. Тя присъства често в колекциите от дамски дрехи, включително в саката. Асиметрична дължина, асиметрия на предниците, на реверите – всички тези варианти ще поддържат вида ви актуален според сезонната мода.

Сакото „Импресия“ на Модна къща Twelve O’Clock е с впечатляващ дизайн, с асиметрично закопчаване, открояващо се бие на предниците в цвят електрик и асиметрична яка. Това е модел за дамите, които държат на модното си излъчване.

 

сако вълна

 

Нестандартната кройка на предниците на сакото „Кармин“, със заострени триъгълни краища, прави този модел един от центровете за внимание от страна на дами, търсещи модни облекла.

 

вталено сако

 

Освен това сако в червено ще намерите и вариант на същата кройка в ментово зелено – в модела вталено сако „Ментово листо“.

 

вталено сако „Ментово листо“

 

Асиметрия между дължината на предницата и гърба ще намерите и в привлекателната жилетка „Сърца“.

 

Жилетка от плетиво

 

Модни и свежи със сако до талията

Отново се връща модата на късите до талията сака. Тук отново ще препоръчаме моделите „Кармин“ и „Ментово листо“. С това сако ще съчетаете две от модните тенденции за пролетния сезон.

 

Сака с неподгънати ръбове

Актуално е да се виждат неподгънати ръбове с краищата на нишките. Така се връщаме назад, в старовремски стил, което може да се впише във вашия стил по неповторим начин. Съчетайте сакото с неподгънат ръб на подгъва с карирана пола и шал от плата на полата. Ако сакото с неподгънати ръбове е карирано, изберете едноцветна пола или панталон от груб плат.

 

Ръкавите на сакото трябва да са подчертано широки

Сако с буфан ръкави? Актуалната мода казва „Да!“ А вие потърсете в любимия онлайн магазин нови модели с такова решение. За слаби дами с висока фигура това е много подходящ вариант на избор от модните решения за сако за пролетта на тази година.

 

Сако без ръкави за края на пролетта

Това е елек, много удобен за преходния период от пролетта към лятото. Интересно е, че в модните колекции тези модели са не само като дреха върху блуза, а могат да се носят и вместо блуза. Ако в гардероба ви има елек от лека материя, време е да освежите гардероба си с ново решение в крак с тази актуална тенденция. Подгответе го за носене през топлия сезон.

 

Жилетка овърсайз от мека материя с колан

Един вариант на лека връхна дреха от типа на сакото е жилетката овърсайз. Подчертайте талията с колан, тесен или широк, по избор. Това е решение за дами със спортен стил, които ценят удобството на небрежно-елегантните решения.

 

Жилетка с оригинална кройка

Жилетката е символ на удобство, а сега и на актуален стил, когато изберете модел с оригинална кройка. Жакет „Бяло букле“ е с кройка в романтичен стил, с набор от талията надолу и панделка-колан, а белият цвят прави тази жилетка съчетаема с всякакви дрехи.

 

 Жакет „Бяло букле“

 

Сако с джобове – особено актуален вариант за сезона!

Със сигурност тази тенденция ще допадне на всички дами! Джобовете са толкова удобни в ежедневието, а сега модата диктува да са особено актуални. И така, да потърсим сака с джобове в колекциите от модерни дамски дрехи.

Изберете тенденциите, които отговарят на предпочитанията ви, и се отправете на шопинг за модни сака за пролетта!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани