Модни тенденции за пролет-лято 2020

Януари е на прага, време е да се приготвите за пролетта и лятото с нови придобивки – модни дамски дрехи в съзвучие с новите тенденции. Времето е достатъчно, за да се запознаете с това, какво ще бъде на мода през топлия сезон и да „обиколите“ онлайн пространството за шопинг на дрехи онлайн.

 

 Модни тенденции за пролет-лято 2020

 

Ето основните тенденции, които диктува модата за пролет-лято 2020.

Къси горни дрехи

Късите горници ще са комплимент за дамите, занимаващи се редовно с фитнес, ще подчертават талията и стегнатия ханш. Сака, жакети, якета – изберете според предпочитанията си.

В колекцията на Модна къща Twelve O’Clock ще намерите много привлекателно предложение – жакет „Червени палми“, ефектна горна дреха с елегантна кройка и атрактивна щампа на палми. Съчетайте го с пола със същата щампа, също от Twelve O’Clock, за нов костюм, с който да откриете сезона.

 

 Жакет Червени палми

 

Изрязани елементи в рокли и блузи

Изрязаните във форма на елипси акценти, асиметрични и симетрични изрези правят семплите дрехи неповторими. Изрезите са предимно под линията на деколтето, но и по ръкавите. Можете да осъвремените семпла рокля, възползвайки се от тази тенденция.

А за интересно решение в този дух препоръчваме блузата „Кръстоска“. Тя е с V-образно изрязване на гърба и кръстосани ленти върху изреза.

 

 блуза със 7/8 ръкави

 

Открити рамена

Това е още една тенденция в съответствие с настъпващото топло време. Падналите рамена са много ефектен и женствен елемент.

Роклята „Candy” е мечтаният модел, излъчващ женственост и очарование. Откритите рамена са подчертани от оригинален шал, който е част от роклята. Можете да носите роклята с дантелените ръкави, които могат и да се махнат и така да имате още един вариант за тоалет. Долната част е набрана и е тип „балон“.

 

Къса рокля

 

За ежедневието е много подходяща блузата „Кадифено докосване“, с леко разкриване на раменете от лодка деколте. Виненият цвят на кадифената материя се съчетава отлично с черно.

 

Блуза с дълъг ръкав

 

За лятото е задължително да имате рокля с открити рамена или с едно открито рамо. Принтовете са най-подходящи за цветността на лятото. Подгответе се за него с избор на роклята с макси дължина и едно открито рамо - „Сапфирени рози“.

 

 Дълга рокля

 

Допълнения тип пелерина

Много модно и интересно предложение от модните колекции за новия сезон е допълването на роклята с елемент тип пелерина, закриващ гърба.

Пелерината може да е пришита към роклята или да се закрепва с копчета, за да имате повече варианти за разнообразяване на тоалета.

 

 дрехи онлайн

 

Наборите по линията на деколтето, подгъва, ръкавите, покрай вертикално закопчаване

Наборите са много актуални, особено когато подчертават хоризонтална или вертикална линия в тоалета. Ще намерите и модели на официални рокли с подчертаване на асиметрични веревни линии с набор по края.

Актуалните материи - деним на принтове и мрежести материи

Това е много атрактивно предложение за дамите с предпочитания към денима. Съчетайте удобството на тази материя с избор на весели принтове например на цветя. Със сигурност ще се откроявате. Актуални са не само якетата или панталоните на принтове, но и костюми – панталон и яке или пола и яке.

Мрежестите материи също са много актуални. Те могат да бъдат по ръкавите, без подплата, или да покриват рокля на принтове като оригинална горна част. А за лятото лека корница от мрежеста материя е както модна, така и много удобна.

 

 

Изберете предпочитаните от вас тенденции за предстоящия сезон пролет-лято 2020 г. и посрещнете пролетта и лятото с нови тоалети – ежедневни рокли, официални дрехи и горници.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани