Подгответе се за дамска мода пролет-лято 2020

Времето до топлия сезон не е толкова много, започнете да подготвяте гардероба си с модерни дамски дрехи. Ще ви помогнем с основните тенденции за новия сезон, които вече бяха демонстрирани в колекциите на водещите дизайнери. Връщат се някои тенденции от миналото, цветовете избухват в ярко разнообразие, време е дори за шорти!

 

 дамска мода пролет-лято 2020

снимка: https://uk.news.yahoo.com

 

Неоновите цветове ще бъдат логото на пролет-лято 2020 г.

В модните колекции за новия сезон неоновите цветове присъстват както в роклите и блузите, така и във връхни облекла. Това е много добра новина за дамите, които държат да бъдат забелязвани лесно.

Роклите са предимно с дължина миди

Тази дължина е много удобна и универсална. Когато купувате дрехи онлайн за новия сезон, съобразете търсенето с тази тенденция.

Препоръчваме ви роклята „Бонбонена яка“ - освен с дължината, тя подхожда и на цветовите тенденции с неоново розовото на яката и акцентите отстрани и над подгъва, красиво контрастиращо с основния сив цвят.

 

 рокля дължина миди

 

Цветните принтове запазват присъствието си

Независимо от сезоните изобилието от рокли онлайн във флорални мотиви е голямо. Това се запазва като модна тенденция и за следващия сезон.

Обновете гардероба си с дрехи на цветни принтове от Модна къща Twelve O’Clock.

Асиметричната рокля „Огнени цветя“ от плетиво с привлекателна мекота е много ефектна с флоралната щампа на предницата и златистите ципове на ръкавите.

 

асиметрична рокля

 

Тайорът „Цикламени цветя“ е свежо попълнение на гардероба, с оригинални акценти – колан в цвят екрю и допълнителен оформен като крило елемент.

 

Женствен тайор

 

Освен флоралните принтове и щампи са подходящи и други мотиви, например абстрактни. Роклята „Акварел“ е решена оригинално с абстрактен принт на предната част. Този модел е удобен с двете цепки, решени оригинално с ципове, които можете да отворите или да оставите затворени.

 

Вталена рокля от трико

 

Принтовете на точки са още един моден и любим избор - те отиват на всяка дама. Можете да подберете принт на дребни точки, ако сте по-закръглени или с по-нисък ръст, или на едри точки, който подхожда на високи и слаби дами.

Роклята „Ретро точки“ е чудесен избор за дамите със слабост към ретро стила – особено за ежедневни рокли. Много свежест към модела на бели точки върху син фон добавят белият колант и бялата ивица над подгъва.

 

Разкроена рокля

 

Непременно трябва да имате дреха с голяма яка

За следващия сезон модата връща диско яките. Големи, с подчертано дълги краища, те поставят един от акцентите в тоалета. Добре е да имате блуза с диско яка, но и връхна дреха с такава яка. Блузата с диско яка ще изглежда много ефектно, извадена върху връхна дреха в контрастен цвят.

 риза с голяма яка

снимка: https://uk.news.yahoo.com

 

Плетивата са актуални – в бюстиета и жилетки

Плетеното бюстие е удобно като дреха над блуза или рокля. Може да бъде от плетиво на две или на една кука.

Плетената жилетка е не само дреха за допълнителна топлина. Превърнете я в оригинален акцент, като я завържете небрежно около кръста. Това е също актуална тенденция, която лесно можете да въведете и във вашия тоалет.

 дреха от плетиво

снимка: https://uk.news.yahoo.com

 

Шортите – не само семпли, но и с декоративни елементи

Още преди да настъпи лятото, шортите ще заемат важно място като елемент от тоалетите. Те са не само от дънков плат, с небрежно отрязани крачоли. Можете да потърсите шорти от фин плат, с декоративни копчета и ципове, в любимия си онлайн магазин. Комбинирайте ги с яке, за да изпъкват.

 шорти от дънков плат

снимка: https://uk.news.yahoo.com

 

Бъдете актуални с модните дрехи за пролетно-летния сезон. Новият сезон е почти на прага, време е да допълните с актуални модели, цветове и аксесоари.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани