Есен-зима 2019 - запознайте се с актуалните тенденции в дамската мода

Есента пристига с новите модни тенденции, които трябва да внесете в гардероба си, допълвайки го с модерни дамски дрехи. Запознайте се с новостите за есенно-зимния сезон и  пригответе дрехите и обувките, които са в унисон с тях. А най-вероятно си струва да се отправите на шопинг или да отворите любимия си онлайн магазин, от който да подберете нови тоалети.

Карето присъства в много от тоалетите

Това е добра новина за любителките на карирани материи. Много свеж и оригинален е моделът рокля „Цветно каре“ - рокля в синьо и жълто, с интересно съчетание на каретата – с широка веревна част между горницата и полата.

 рокля „Цветно каре“

Карето присъства навсякъде - в моделите на рокли, поли, ризи, сака. За ежедневието ви препоръчваме ризата „Релакс“. Тя е в свежи цветове и спортен стил, дължината може да се коригира.

 спортна риза

За оригинално сако от карирана материя изберете модела на Модна къща Twelve O’Clock сако „Импресия“. То е с оригинално асиметрично закопчаване и интересен акцент със синьо бие.

 сако „Импресия“

 

Цветните принтове стават задължителни за модна визия

Освежете дъждовните и мрачни дни с весел цветен принт. Той отговаря на желанието за женствена нежност и присъства във всички колекции на дамска мода.

Флоралните принтове са най-разнообразни. Ще ви препоръчаме дългата рокля „Акварелни слънчогледи“ - в тази рокля са съчетани пола на цветя и едноцветна горна част с акценти от плата на полата.

 дълга рокля

Плисираната пола излиза от забвение

Този сезон плисираните поли са хит, така че си струва да се включи в есенния гардероб от дамски дрехи.

Коженото манто и панталони

Мантото от кожа, в различни цветове, се вписва чудесно в спортния ежедневен стил. Много е модно да е oversize, т.е. с един размер по-голямо. Това е дреха, придаваща небрежна елегантност.

Кожените панталони също са актуални. И те са особено подходящи за дами със спортен стил. Могат да бъдат в универсалния черен цвят или в друг, според предпочитаните от вас цветове. Ако искате да съчетаете кожено манто или яке с панталон, който да не е подчертано спортен, ви предлагаме спортния клин „Кожен шах“ - черен на цвят, с акценти от кожа. Това е по-елегантен модел, за съчетаване с блузи за по-женствено излъчване.

 спортен клин

Широките дънки

Широките, почти тип шалвари, дънки са един от актуалните акценти в есенната мода. Особено ще им се зарадват дамите със слаба фигура, на които този модел стои чудесно. Съчетайте с вталена карирана риза и кожено манто или яке oversize.

Гащеризони и костюми с панталони

Удобството несъмнено е в центъра на модните тенденции за сезона. Актуални са гащеризоните и костюмите с панталон. Първите трябва да присъстват в гардероба ви за периодите на релакс, а костюмите са удобни като облекло за работа. Костюмите, състоящи се от сако и панталон, а универсални. С тях може да се отправите и на празнуване, в театър, на концерт.

Модните обувки – с квадратни носове, кубинки с връзки и високи ботуши

За осъвременяване на арсенала от обувки трябва да го допълните с обувки с квадратни носове. За зимата се завръщат кубинките, носейки удобство и допълвайки спортната насоченост на тенденциите. Ако е време да купувате нови ботуши, те трябва да бъдат високи.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани