Балните рокли на 12 O'Clock - подарете си съвършенство

Източник: Личен архив

Абитуриентската вечер е една от най-важните за всяка жена. Това е вечерта, в която се прави онази важна крачка към живота. И докато женският гардероб ще бъде пълен с най-различни дрехи за всякакъв повод, абитуриентската рокля е една от 3-те най-важни, които някога ще притежавате. Останалите две са абсолвентската и сватбената. Това ще е роклята, която ще запечата момента и изискванията към нея определено не са скромни - трябва да е съвършена и безупречна във всеки един аспект. Ние сме запознати трепетите по издирването на перфектната рокля, дългите проби и всичко останало, което я придружава.

Източник: Личен архив

Ето защо в 12 O'Clock сме готови да предложим нашите услуги в изработването на перфектната рокля за един от най-специалните Ви празници. Нашият дизайнер Ангел Дулчев може да изработи рокля по Ваш дизайн, както и да подготви примерни предложения за младите дами, които все още се колебаят в избора си. Продуктите на 12 O'Clock се изработва от първокласни платове с високо внимание върху детайлите и основна мисия продължават да бъдат усмивките на клиентки ни.

Източник: Личен архив

Създаването на подобно изящество е едно малко приключение с една единствена цел - да разкрие пълната красота и индивидуалност. Подарете си приказното изживяване на бала, станете дизайнери дори за ден и ни позволете да помогнем със създаването на Вашите мечти. Очакваме ви с голямо нетърпение в 12 O'Clock, носете добро настроение, куп луди фантазии и оставете всичко останало на нас. Балът е само един, направете го уникален!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани