100-годишният модел на Vogue се завръща

Сто годишният модел на Vogue - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Всяка млада красавица желае за място на червения килим, модния подиум и блясък на прожекторите. Напълно нормално е човешкото око да иска да види истинската красота, но какво се случва, след като след 100 години се окаже, че модата най-накрая признава вашия талант? Запознайте се с Бо Джилбърт, която сигурно никога не е подозирала, че може да излезе отново на сцената и да бъде призната за една от най-големите ценителки на списание Vogue, както и познавачка на модната сцена през последния век.

Дамата ще краси 100-годишнината на изданието и според BBC ще удостои изданието с голяма чест да бъде там. Бо е имала възможност да покаже, че годините не влияят на красотата и заедно с розовото палто и красивите си бижута, тя показва истинската си прелест. За разлика от много други модели, мадам Джилбърт признава, че годините не я карат да се чувства по-малко красива, напротив, за нея е голяма чест да бъде герой на сцената, която е гледала толкова време. В юбилейното издание на списанието ще можете да се запознаете с пълната история на една от най-верните фенки на модата.

Според статистиката на Vogue, именно тази жена е била първата, която е прекрачила прага и станала свидетел на основаването на английската модна библия.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани