Риана създава бутикови ботуши

Бутикови ботуши от Риана - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Риана смята да продължи своя обувен поход в модата. Само след по-малко от месец от подписването на договора с Puma, дамата вече е готова за следващото голямо приключение, заедно с Маноло Бланик. Дизайнерът смята да разработи малка деним колекция от ботуши заедно с Риана и гарантира, че утре сутрин ще могат да бъдат открити в магазина. Лимитираната серия е присъща за дизайнерът, който смята да остави няколко чифта в бутиците си в Ню Йорк, Лондон и Хонконг. Първите три чифта ще бъдат на високи токове, а последният ще бъде смятан за нещо много специално. Риана споделя пред Vogue, че са произведени точно 45 чифта. Колаборацията между двамата наистина печели публиката, превръщайки тези обувки в атрактивен избор, но идват и с предупреждение от изпълнителката на "Diamonds":

Бутикови ботуши от Риана - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet


"Не очаквайте това да бъдат ботушите, с които да се приберете до вкъщи! Те са опасни! По-добре не ги носете, ако смятате да прекарвате цялата вечер с тях, могат да ви отвлекат заради тях. Ще ви донесат неприятности!"
Както всеки бутиков продукт, цената ще бъде ключов фактор в избора, мнозина ще останат попарени, след като разберем, че цената им ще бъде между 767 долара и 3 483 долара. Ако все пак настоявате да имате обувките на Риана, тогава се ориентирайте към Puma, където един чифт ще струва около 180 долара!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани