Тайра Банкс се отказва от шофирането в името на детето си

Тайра Банкс се отказва от шофирането - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Спомняте ли си Тайра Банкс и нейното предаване за търсене на следващия топ модел на САЩ? Дамата се стремеше максимално много да поддържа фигурата си, но след раждането се оказа, че влизането във формата е малко по-трудно. Като майка, бившата моделка признава, че е започнала да се лишава от много неща, включително и от времето си за сън. Но това е най-малкото, което си е тръгнало покрай детските отговорности. Красавицата вече поделя нощните смени със своя приятел и освен смяната на памперсите, Тайра продължава с лишенията.

Нейният син Йорк е причина за отмяна на някои участия, пренареждането на плановете и редица други. Но най-важното, откоето дамата се е отказала - това е шофирането. Известният модел признава, че се отказва от колата, защото има дни, в които се събужда и дори не знае къде се намира. Въпреки заможният си приятел, красавицата отказва да си наеме шофьор.
"Вече имам повече отговорности и смятам да се отдам изцяло на гледането и възпитанието на мъжа ми. Нямам време да бъда перфектна във всичко, но не смятам да се проваля с детето си.", заявява Тайра пред E!News.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани