Модата през очите на Денис Бидот

Модата през очите на Денис Бидот - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Денис Бидот ще запомни изгряващата си звезда, която озари 2015 година с оригиналност и смелост, които трудно бихте могли да откриете сред другите модели. Дамата набра смелост и разкри всички свои несъвършенства пред професионалните камери, заявявайки, че вече няма да търпи обидните коментари по свой адрес. Денис ясно заяви, че няма нищо против злобните напатки и ще се фокусира само върху участието си в модната индустрия. Вижте някои от нейните изказвания за шеметната й 2015 година:

За първите стъпки в модата
"Горда съм със своята фигура и с всички нейни недостатъци. През целия си живот, аз вярвах, че това са чертите, които трябва да крия и точно те ме правят несъвършенна, но сега с гордост мога да заява, че точно тези несъвършенства ме правят уникална. Женската красота не е едностранна."

За любимата си дреха
"Аз съм изключителна почитателка на всички панталони с висока талия и вярвам, че следващата година ще бъде тяхната година, а и се чувствам достатъчно секси в такива. Препоръчвам на всички пълни дами да потърсят това модно приложение."

За любовта към цветовете
"Аз идвам от Маями и съм забелязала, че там жените винаги съчетават своите обувки с чантата си, както и колана с бижутата си. Цветната еуфория може да завладее всеки и благодарение на модния бизнес, имам възможността да опознавам и научавам все повече за света на модата. Най-важният урок, който научих е, че малкото може да бъде много!".

За промяната на модата към пълните жени
"Изобщо не се притеснявам, когато ме наричат закръглен модел, аз съм благодарна на модната индустрия, че ми позволява да избирам дрехите си в отделен кръг, предназначен специално за мен и дамите като мен. Фактът, че никой не ми натрапва индивидуалната мода, е достатъчен за мен."


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани