Науката подобрява високите токове!

Науката подобрява високите токове - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Обувките с висок ток са изключително атрактивни и красиви. Използваме ги, когато искаме да удължим краката или да носим късата си пола убийствено добре. За съжаление, високите токове са точно толкова неудобни, колкото и красиви и дори и най-тренираният женски крак не може издържи на огромното натоварване. Всеки дизайнер знае рисковете на високите обувки, но съвсем скоро може да имаме добри новини за всички почитателки на тези обувки. Благодарение на Доли Синг (дългогодишна сътрудничка на Илон Мъск) високите токове могат да се променят завинаги.

Дамата прекарва доста дълго време на високите си обувки, докато се опита да открие нови методи за колонизацията на Марс. Доли вече осъзнала, че удобните й обувки са станали изключително мъчение в късните и тридесет години. За разлика от останалите дами, които най-често минават на по-ниски обувки, Доли смята просто да промени обувките и да създаде токове за по-възрастни дами. Нейната разработка е върху 12-сантиметрови токове, които да разпределят равномерно тежестта и да намаляват умората с до 30%.

В цялата конструкция се поставя и амортисьор, който да абсорбира постоянното напрежение от ходенето. Инженерката споделила, че няколко пъти е разчленявала висок ток и установила, че този продукт отдавна трябва да получи освежаване. Търпеливите мераклийки ще трябва да изчакат, защото Доли смята да пусне колекцията през следващата година. Цената на най-скъпите високи обувки още не е известна. 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани