Нашата нова колекция е вече тук!

Нашата нова колекция е вече тук!

Новата колекция на Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg


Нашата нова колекция е вече тук и смятаме, че е точно на време за предстоящите коледни празници, новогодишната вечер и още куп приятни зимни мигове, в които всяка жена трябва да влезе в ролята на принцеса.

Сред цветните щрихи и нестандартните решения ще може да откриете изцяло новата си визия или да попълните гардероба с оригинални предложения.

Всяко наше изделие е изработено с безкомпромисната педантичност на дизайнера Ангел Дулчев, който всеки път се стреми към най-доброто, към задоволяването на всички вкусове, създаването на достатъчно дрехи за всеки повод, както и за дрехите без повод.

Пригответе се за класически модели, за строга визия, за нежни материи, или накратко - дрехите, които винаги сте искали. В новата ни колекция ще откриете класически вечерни рокли, официално облекло за бизнес дамата и свободни решения за онези дни, в които дрескода е на ваша страна и ви позволява да изглеждате така, както винаги сте искали - красиви. Фокусирахме се и върху официалните ризи-боди, без които лично ние не можем. Създадохме поли с френска дължина, раздвижихме официалното дамско облекло и доказахме, че когато една дреха е красива, тя може да се използва навсякъде. Обърнете внимание и на флоралните мотиви, които се превърнаха в хит на модните подиуми по целия свят - за всички принцеси, които вярват, че едноцветните дрехи могат да бъдат скучни. Всяко наше ново предложение си партнира прекрасно с моделите от старата колекция, както и да се носи с всяка друга любима дреха от гардероба.

Можем да говорим с часове за нашите нови предложения, ала смятаме, че е по-добре да се потопите в тази зимна приказка и да преоткриете себе си сред красивите шевове и предложения, които направихме с много любов за вас.

Бъдете специални и тази зима, позволете ни да Ви подарим една истинска приказка, позволете ни да дадем най-доброто, защото всяка наша клиентка получава точно това. Ако искате да бъдете наистина специални, заподявайте в нашето приказно кралство в търговски център "Надежда маркет", където можете лично да се срещнете с дизайнера, да обсъдите вашите желания, да корегирате закупен продукт или просто да бъдете автор на вашата собствена линия. С радост ще изпълним всяко ваше желание и дори бихме помогнали в завършването й с оригинални ръчноизработени бижута.

Вие споделяте вашите желания, ние правим всичко останало! Бъдете ледената кралица, влезте в ролята на Снежанка или Елза, а ние ще бъдем вашите лични шивачи, каквито има всяка принцеса.
Можете да ни откриете и онлайн тук!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани