Компанията, която произвежда колекция от един артикул и един брой

Компанията, която произвежда колекция от един артикул и един брой - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Не всяка компания пуска своите дрехи в масово производство. Бутиковите магазини не искат да създават еднакви хора и по тази причина произвеждат всичко в ограничени количества, приемайки красотата на различните. Виждали сме лимитрани серии, но никога не сме попадали на лимитирана серия от един продукт и един брой.

Пуловерът с кодово име "01" от Zady ще влезе точно в тази категория, след като продава своя продукт само за 48 часа, след като е пуснат в продажба, а след късметлията има около 1000 подивели фена, които искат да го закупят. Защо? Оказва се, че компанията е разработила един обикновен пуловер на стойност от 160 долара с необикновени качества. Пуловерът е изключително тънък и удобен, за да се носи с други дрехи, а освен това може да е единственото зимно облекло, което ще поддържа телесната ви температура.

Компанията, която произвежда колекция от един артикул и един брой - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

Модното творение е подходящо за офиса, за парка и всяко друго събитие, което предстои. Можете да се запишите при чакащите на сайта на производителя "Zady" или да погледнете нашите предложения, които са много повече от един атрибут, могат да дойдат до вашата врата или да ги пробвате на място в нашия магазин в търговски център "Надежда"


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани