Рокля за вашата книга

Рокля за вашата книга - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Личен архив

Книгата е единственото средство, което може да премахне праха от всекидневния живот, поне така казва Стивън Кинг, а ние сме склонни да му вярваме. Модерната жена обича книгите и често им се доверява под всякакви книги - от хартиените до електронните. В миналото можехме да разпознаваме ценните книги по кориците - подвързвахме ги с вестник и тиксо, запазвайки кориците по-дълго време чисти. Облеклото за книга вече не е толкова актуално, след като електронните книги се появиха на пазара и ви позволяват да носите една малка библиотека във вашия стилен BagBag.
Рокля за вашата книга - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Личен архив
Ако сте класици като нас и обичате допира и аромата на новата хартия, тогава препоръчваме да се сдобиете с рокля за книгата си. За разлика от добрия стар вестник, нашите рокли за книги са достатъчно стилни, красиви и с много нежни десени, показвайки ясно, че все още има почитатели на истинската литература. Освен роклята, към продукта ще откриете и достатъчно красив книгоразделител. Можете дори да се сдобиете с рокля с дръжки, която напомня за много кокетна и нежна дамска чанта, която носи нещо много по-ценно от телефона и портфейла - в нея събирате изкуство. Книгите отдавна са известни като най-чистата храна за душата, култивирана с векове за поколенията.
Рокля за вашата книга - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Личен архив


Можете да намерите този симпатичен продукт в нашия магазин в търговски център "Надежда". Препоръчваме ги за всички хора, които все още вярват, че книгите не са просто загуба на време.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани