Какъв цвят дрехи трябва да изберете на първа среща

Какъв цвят дрехи трябва да изберете на първа среща - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: Internet

Лятото може и да се опитва да избяга, но термометърът не е това мнение. По всичко личи, че септември ще ни радва с високи температури и ще се смили на леките летни дрехи, без които не можем - рано е да вадим есенните сака, нали? Септември може и да бъде май, но това ще трябва да го разбираме в следващите седмици. В резултат на горещите слънчеви лъчи, решихме да споделим и едно интересно изследване, което би помогнало при избора на облеклото за по-специални поводи. След като всяка от нас се е изправяла пред добре познатия казус "Няма какво да облека", американските учени се намесиха с доста актуално решение. Техните знания биха могли да помогнат, когато избирате облеклото си за първа среща.

Учените са попитали 1000 души (мъже и жени) за най-лицеприятния цвят, който може да носи противоположния пол. Респондентите трябвало да оценяват определен цвят и да споделят дали им харесва и какво точно чувство създава в другия. И след като цветовете в гардероба винаги са се въртели около една символична цветна рулетка, нека проверим дали трябва да залагаме на черно или червено. Тези два цвята са били основен избор на 85% от аудиторията, следователно е редно да говорим за тях като основен избор.

Какъв цвят дрехи трябва да изберете на първа среща - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg

Дами, официално е доказано, че трябва да залагате на черно. 56% от отговарящите са споделили, че този цвят наистина носи увереност в нежния пол, а 64% от мъжете признали, че жената изглежда безкомпромисно в него. 66% от нежния пол са признали, че е приятно да гледат приятелка в черна рокля, защото този цвят подчертавал женствеността им. Освен красота и увереност, черните дрехи са символ на интелигентност, което ни мотивира да извадим малката черна рокля от гардероба! Ако все още не сте се сдобили с такава, Албена показва много ясно, защо трябва да имате един от нашите екземпляри за всякакъв повод. 

Какъв цвят дрехи трябва да изберете на първа среща - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: www.twelveoclock.bg


Червеното се смяташе за един от най-сексуалните и женствени цветове, но всичко това е стара информация. Цветът със сигурност е впечатляващ и привличащ мъжкото внимание, но също така се смята за малко по-агресивен и може да плаши "силния пол". 54% от жените се чувстват уверени, когато го носят и точно толкова са мъжете, които го забелязват - останалите очевидно не могат да познаят подходящия цвят за една жена. Червеният цвят носи и негативен товар в лицето на 28% от аудиторията, която открива и нотка на арогантност и само 12% от хората виждат интелигентно излъчване. Ако искате да привлечете силния пол, но все още нямате правилната червена рокля, Ралица ще покаже своето най-добро предложение.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани