Четири дами с имунитет към модните критики

Новите модни тенденции често са съобщения, които дизайнерите изпращат към бъдещето. Някои модели могат да се разгадаят и оценят само в тесен кръг от критици, което ясно обяснява и ограниченият достъп до подобни светски събития. Сцената често се превръща в експериментална площадка на по-дръзките дизайнерски решения - понякога се приемат радушни, а друг път се избягват изключително бързо. Екипът на 12 o`Clock винаги е вярвал в свободата на избора и по тази причина сме избрали някои дами с имунитет към модната критика. Тяхното име отдавна се е доказало във времето като по-силно и това ни кара да пожелаваме точно тази женска смелост на всяка дама, която застава с леки резерви към избора на дрехите за деня.
Четири дами с имунитет към модните критики - тема в блога на Twelve O'clock
Източник: Internet

Стефани Джоан Анджелина Джерманота е една неизвестна дама, докато не кажем, че това е истинското име на Лейди Гага. Американската певица не се ограничава само с песните си, тя е актриса, дизайнер, продуцент и активист. Активистките ѝ дейности не са обвързани със свободата на обличане, но певицата ясно заявява, че е освободена от всяко критическо мнение и ще излиза на сцената така, както винаги е искала. Скандалното й облекло често карало съседите й да си мислят, че до тях живее дама с влечения към най-древната професия. Стайлингът ѝ е причината за популярното мотивиращо "Не." от музикалните продуценти. Лошият късмет губи играта, когато се намесва Akon, за да види истинския талант на певицата. Разказваме нейната история, защото животът често напомня за "Bad Romance". Нека не забравяме, че по дрехите посрещат, но изпращането е съвсем друга история. 
Четири дами с имунитет към модните критики - тема в блога на Twelve O'clock
Източник: Internet

Мадам Бионсе Жизел Ноулс-Картър е родена с музиката и през целия си съзнателен живот доказва своите вокални качества на широката аудитория. Най-приятното й детско занимание било свързано с надпяване, а най-чести жертви били хората от църковния хор, които били принуждавани да прекланят глава пред таланта на 8-годишното момиче. 33-годишната певица-актриса-текстописка-продуцент разполага с 13 награди Грами в соловата си кариера, както и 3 като член на групата "Destiny`s Child". За разлика от своите колежки, Бионсе е дискретна в изявите си на сцената а интернет не може да извади нито един компромат срещу нея (опитайте се да намерите по-интимни нейни снимки). Модната сцена знае, че изпълнителката не може да устои на късите панталонки, но високата класа изпъква, когато вокалистката не е в певческата си роля на дива. Нейният стил е доказателството, че класата винаги побеждава силните на деня.
Четири дами с имунитет към модните критики - тема в блога на Twelve O'clock
Източник: Internet

Робин Риана Фенти е барбадоската модна фурия, която със сигурност е спечелила вниманието на публиката с глас и впечатляваща визия. Също като своята колежка Гага, Риана не може да бъде подчинена на закони и прави това, което всяка силна жена трябва да направи в един момент - да създаде собствени закони и да изпитва удоволствие от своя личен избор. Благодарение на световните медии и интернет, можете да видите скандалните й облекла, предизвикателните костюми за карибските карнавали и сценичните ѝ решения. Младата изпълнителка не пропуска възможността да неутрализира всяко критическо мнение и често показва себе си без дрехи, разкривайки всички тайни с една единствена цел - да спре загадките. Подобна смелост може да се срещне само при силните жени. Другият голям урок на тази звезда е свързан с факта, че тя никога не се е притеснявала от своята фигура и ясно показва, че обича тялото си.
Четири дами с имунитет към модните критики - тема в блога на Twelve O'clock
Източник: Internet

Майли Рей Сайръс може и да не е любимка на всеки, но пък има носи специално модно послание, което побеждава всички съмнения относно модата. Гардеробът на младата звезда е като ударен от ураган, ала това не й пречи да създава най-абсурдните комбинации и да носи дрехите си така, сякаш са свещено решение на модните гурута от Милано. Певицата споделя, че лъскавите етикети никога не са я привличали - тя избира дрехите, които й харесват. Всекидневното й облекло доказва, че дамата е почитател на семплите неща и никога не блести, когато прожекторите не са насочени към нея. Двойният стандарт на хитовата изпълнителка показва, че зад кулисите е земен човек, който няма нужда от бляскавите си пайети.

Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани