Модата между машината и човека

Част от приходите на Apple винаги напускат фирмата, за да се инвестират в изкуство (модерно или не). Честите концерти на iTunes също привличат милиони меломани, ала събитията в музея на изкуството "Метрополитън" показват съвършената връзка между човешката ръка и машината. Пролетното изложение се е фокусирало върху темата "Човекът и машината: Модата в ерата на технологията".

Модата между машината и човека - тема в блога на Twelve O'clock

Източник: www.boredpanda.com

Дръзкото заглавие крие и една изложба от цели 120 модела, които са достъпни от вчера и символизират връзката между човека и машината в създаването на висша мода. Изложбата се опитва да покаже развитието на тези двама вечни партньори през годините. Можете да откриете вечните класики на Кристиан Диор и Коко Шанел, но модерните дизайнери като Прада също са на разположение. В света на модата, подобно събитие винаги привлича само най-жадните и запознати със света на модата.

Техниката в модата - тема от блога на Twelve O'clock

Източник: www.boredpanda.com

Същите ще се разделят със сумата от 30 000 долара за билети, а цената за маса е 275 000 долара. Огромното внимание се насочва към оптичните тъкани органза, които са поставени в творението на Зак Посен. Френската сватбена рокля буквално засияваше чрез поставените 30 мини батерии. Дори няма да говорим за цена, защото само в приказките на Дисни можете да видите толкова искрящи принцеси.

Техниката и модата - тема от блога на Twelve O'clock

Източник: www.boredpanda.com


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани