Флорънс Уелч разказва за работата си с Алесандро Мишел

Флорънс Уелч никога не е имала за цел да става известна и само искала да изкара малко повече пари от музиката, която твори, за да може да преживява. Когато стига до звукозаписното студио, станало ясно, че резултатите могат да бъдат малко по-сериозно. Музиката и вече е част от стотици холивудски филми, новият й албум се възприема добре, има няколко концерта зад Royal Albert Hall и дори пее благотворително за някои от най-големите кампании на острова. Флорънс изобщо не може да се нарече модна икона, защото изборът й понякога може да бъде странен и работещ само за нея и това привлича най-много погледа на Алесандро Мишел.
Работата на Алесандро Мишел - тема в блога на Twelve O'clock
Източник: Internet
Последната модна изява идва с любезното участие на Gucci, които й предлагат да бъде посланик на часовниците и бижутата. Общото между Флорънс и Алесандро е, че винаги вдъхновението идва от най-странните и абсурдни места. Двамата са установили, че всичко стряскащо, фрапиращо и дори шокиращо, след това може да се превърне в една неразделна роля във вашия гардероб. И това винаги е първото впечатление, което оставя г-н Мишел върху дрехите си, но след това, след това вече не искате никога повече да ги сваляте.
Алесандро Мишел и Флорънс Уелч - тема в блога на Twelve O'clock
Източник: Internet
И след като последният албум на звездата се появи и също като Адел разкрива една доста по-тежка история, певицата изисква от Мишел да направи дрехите за представянето на нейният албум и както сами се досещате, те изглеждат толкова различни, че само Уелч може да ги носи и да е сигурна, че ще й стоят добре. И до днес певицата разкрива, че работата с най-добрите може да бъде като споделяне на най-съкровените тайни в лицето на концепцията за дрехи, но в процесът на създаване със сигурност всичко започва да изглежда доста впечатляващо! 
Удобството на моделите на Алесандро Мишел - тема в блога на Twelve O'clock
Източник: Internet
Алесандро Мишел - тема в блога на Twelve O'clock
Източник: Internet

Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани